Αμερικάνικο ραπ κανάλι έβαλε ATC TAFF, N.O.E και Μηδενιστή σε λίστα με gangsta rap

Το Drill Music List Daily είναι ένα κανάλι με έδρα την Αμερική το οποίο έχει μια τεράστια συλλογή με βίντεο σχετικά με τη ραπ μουσική. Το συγκεκριμένο κανάλι ασχολείται με τα μεγαλύτερα ονόματα της ραπ ανά την υφήλιο και έχει καταφέρει να ξεπεράσει τους 150.000 συνδρομητές ενώ παράλληλα έχει βίντεο με εκατομμύρια προβολές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το “Rappers With REAL Street Credit (Boosie, Gucci Mane)“ που μετράει 2,2 εκατομμύρια προβολές ή το “Top 5 Teenage Rappers Charged With Murder“ με 1,4 εκατομμύρια προβολές.

Το τελευταίο τους βίντεο έχει τίτλο “Gangsta Rap From Around The World 2019” και αφορά ράπερς και συγκροτήματα που κάνουν gangsta rap ανά την υφήλιο. Το ευτυχές γεγονός είναι πως η χώρα μας, σε μία εποχή χαμηλής παραγωγικότητας φαίνεται να παράγει στο τομέα της μουσικής και μάλιστα αυτό να αναγνωρίζεται από τις υπόλοιπες χώρες μιας και στο συγκεκριμένο βίντεο περιέχονται 3 ελληνικά κομμάτια: Μηδενιστής - Hannibal , ATC TAFF - Trap Devil το Ν.Ο.Ε. ft Smuggler - Ραπ.

Δείτε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο από 5:38 - 6:43

1) ATC Taff - TRAP DEVIL : Η παραγωγή είναι από τον SEASIDE ενώ η μίξη και το mastering πραγματοποιήθηκαν στο studio του Popay Edi.Το βίντεο είναι Directed & Edited by SCH.

2) Ν.Ο.Ε ft Smuggler - Ραπ : Η Μουσική Παραγωγή είναι από τον Low P ενώ η σκηνοθεσία των Λευτέρης Γαιτανιός & Αργύρης Λαδόπουλος.

3) Μηδενιστής - Hannibal : Η μουσική παραγωγή είναι από Evan Spikes, η σκηνοθεσία από Angel Saft