Σκάει το Super Traper mixtape από Mad Clip - Βρήκαμε την tracklist

 

O Mad Clip είναι ο πιο hard worker ράπερ στην Ελλάδα

Ο Mad Clip είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο παραγωγικούς ράπερς στην Ελλάδα που με μηνιαία releases -τα οποία κατακτούν το διαδίκτυο και τις τάσεις του ελληνικού Youtbe- καταφέρνει να κρατάει ευχαριστημένους τους fans του και να γεμίζει το showlist του. Πολλά θα μπορούσε κάποιος να καταλογίσει στον Mad Clip σχετικά με την θεματολογία των κομματιών και των video clips, όμως είτε σου αρέσει η μουσική του είτε όχι οφείλεις να παραδεχτείς πως ο ελληνοαμερικάνος ράπερ δουλεύει σκληρά απολαμβάνοντας την δουλειά του και όπως λέει και ο ίδιος στο Juice με τον FY: “Πίνω χόρτο και δεν τεμπελιάζω, με πληρώνουν για να διασκεδάζω“

Το Super Traper Mixtape θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου

Η ανακοίνωση για το Super Traper mixtape έγινε μέσω του instagram και ανέβηκε στο Askunkfunk Giz Youtube Channel

 
 

Ο διάσημος ράπερ έχοντας πολλά έτοιμα κομμάτια στην κατοχή του αποφάσισε να μην διαλέξει τον εύκολο δρόμο, δηλαδή να “αράξει” για το τρέχον έτος απολαμβάνοντας την επιτυχία των singles αλλά αποφάσισε να δουλέψει σκληρά και να τα δώσει στο κοινό όλα μαζί σαν ολοκληρωμένη δουλειά.

To Super Traper mixtape θα απαρτίζεται από 15 κομμάτια με διάφορες συμμετοχές. Για κάποια από αυτά τα κομμάτια έχουμε πάρει μια γεύση όπου κατά καιρούς ανεβαίνουν από διάφορα κανάλι σε youtube και instagram. Οι συμμετοχές στο mixtape, όπως και η tracklist έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και με τα ονόματα που βλέπουμε σε αυτήν, γινόμαστε ακόμα πιο ανυπόμονοι για την κυκλοφορία.

Δες την λίστα με τα κομμάτια του Super Traper όπως ανέβηκε στη σελίδα μας στο Instagram πατώντας

ΕΔΩ