Το Mama ? των Sin boy, Madclip, Ypo και Illeoo έσπασε κάθε ρεκόρ!

 

Η ραπ μουσική έχει καταφέρει τα τελευταία 2-3 χρόνια να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Πέρα από τις κυκλοφορίες που πλέον βγαίνουν ακατάπαυστα και μάλιστα αξιόλογες δουλειές με αξιόλογα video clips, η ραπ μουσική έχει καταφέρει να κατακτήσει τον χώρο του Youtube και του Spotify μετρώντας εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν κάποια από τα προηγούμενα ρεπορτάζ μας. Όπως: Ο Mad Clip έγινε ο πρώτος ράπερ που.. ή Ο Mad Clip "εκθρόνισε" τον Γιώργο Σαμπάνη μέσα σε 5 ώρες τα οποία ήταν ανήκουστα πριν ο τυφώνας “Αμερικάνος“ τα σαρώσει κάνοντας αυτό που ξέρει καλά. Όσον αφορά τις προβολές, το προηγούμενο ρεκόρ -αν θυμάμαι καλά- το κατείχε ο Snik με το Medusa το οποίο είχε φτάσει την πρώτη μέρα τις 350 χιλιάδες προβολές ενώ πλέον το Mama ? με μισό εκατομμύριο προβολές την πρώτη μέρα κατέχει την πρώτη θέση. Ένα τεράστιο νούμερο για την Ελλάδα και ένα στοιχείο που έδειχνε την δύναμη των ραπ καλλιτεχνών αλλά κυρίως του πιο mainstream ραπ κοινού.

Παντού πρώτο το Mama ?

mamakaaaaaaaaa.jpg

Το Mama ? είναι μια συνεργασία τεσσάρων από τους καλύτερους και διασημότερους ράπερς στην Ελλάδα και σε συνδυασμό με το εξαιρετικά εθιστικό ρεφραίν του (+ τον μοναδικό reggaeton dance του Sin boy) είναι λογικό το μέγεθος της επιτυχίας που γνωρίζει αυτή τη στιγμή. Από τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε στο Spotify σκαρφάλωσε με σχετική ευκολία στην πρώτη θέση με τα περισσότερα streams φτάνοντας το 1 εκατομμύριο streams, αριθμό που αυτή τη στιγμή έχει ξεπεράσει κατά πολύ. Μια ακόμη πλατφόρμα που η τεράστια επιτυχία των Sin boy, Madclip, Ypo και Illeo κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση είναι αυτή του I tunes στην σκαρφάλωσε από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του video clip στο Youtube. Η πρώτη θέση στις τάσεις του Youtube και μάλιστα καθαιρώντας έναν από τους πιο αγαπημένους ράπερς του κοινό , τον ΛΕΞ, είναι δεδομένη καθώς κάθε αξιόλογη κυκλοφορία από τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες είναι ζήτημα χρόνου να βρεθεί εκεί.

Πλέον το Mama ? παίζει παντού, όλα τα μαγαζιά και όχι μόνο -ακόμα και από το παράθυρο του απέναντι το άκουσα να “βαράει“ - πράγμα που του καθιστά το hit των ημερών και πολύ πιθανών το hit του φετινού καλοκαιριού!

Άκουσε το Mama ? ξανά και ξανά