ΣΟΚ! Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ο Τάκι Τσαν

Το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης σε χώρους εργασίας και πόσο μάλλον στο χώρο της showbiz έχει απασχολήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη. Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται να επαληθεύσουν πως πρόκειται για ένα υπαρκτό ζήτημα που οφείλουμε να καταπολεμήσουμε.

Αυτή τη φορά, στον ρόλο του θύματος ο πασίγνωστος ράπερ Τάκι Τσαν. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση στο κανάλι Alert σε μία προσπάθεια να “ανοιχτεί” στον χώρο της υποκριτικής έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από την παραγωγό του. Μια αποκάλυψη που άφησε άναυδες τις δύο νεαρές παρουσιάστριες και ασυγκίνητα τα ραπ media, δείχνοντας έτσι την ανυπαρξία τους όσον αφορά το Lifestyle της ελληνικής ραπ.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη του Τάκι Τσαν ΕΔΩ , το επίμαχο σημείο βρίσκεται στο 21ο λεπτό.

55686756_297558587585809_1969757235571589120_n.jpg

Μάλιστα, είναι ο λόγος που ναυάγησε το εγχείρημα και όπως αναφέρει ο ίδιος ήταν μια πραγματικά τραυματική εμπειρία. Δεν υπάρχουν περαιτέρω καταγγελίες για το συμβάν, ούτε φαίνεται να έγινε επίσημη καταγγελία στις αρμόδιες αρχές, για οποιαδήποτε πληροφορία θα ενημερωθείτε από το askunkfunk.com.