ΣΟΚ! Ένταση μεταξύ Tiny Jackal και Dj Kas στον αέρα του Gold School Podcast και αυλαία για Yoko

 

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε στον επίσημο λογαριασμό της διαδυκτιακής εκπομπής Gold School Podcast στο Instagram ένα βίντεο-απόσπασμα από το επερχόμενο επεισόδιο με καλεσμένο τον Tiny Jackal.

Το κλίμα φαίνεται τεταμένο και η κουβέντα δείχνει να ανάβει όταν φτάνει σε θέματα που τον τελευταίο καιρό έχουν απασχολήσει και διχάσει το ραπ κοινό.Η συζήτηση φαίνεται να κινείται σχετικά με το newschool και τις επιρροές που δίνει στα νέα παιδιά -και στη κοινωνία γενικότερα- αλλά και το πως το αντιμετωπίζει αυτό η υπόλοιπη σκηνή αφήνοντας να εννοηθεί από τον γνωστό dj πως το oldcshool ραπ (εννοεί διάφορες σπόντες η αναφορές που γίνονται στα κομμάτια τους) ευθύνεται ή εντείνει αυτή τη κόντρα.

Η συζήτηση “φούντωσε“ όταν η κουβέντα πήγε στη trap

 
 

Ο Πειραιώτης ράπερ φαίνεται επιθετικός, δίχως να μασάει τα λόγια του σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί την άποψη του και γενικότερα την φάση που εκπροσωπεί, δημιουργώντας έτσι μεγάλη αγωνία για την κυκλοφορία του επεισοδίου.

Το τελευταίο επεισόδιο που θα δούμε την Yoko

Μια ακόμη είδηση που δυσαρέστησε τους fans της εκπομπής είναι η αποχώρηση της Yoko από το σχήμα του Gold School Podcast. Με ανακοίνωση στο προσωπικό της λογαριασμό ευχαρίστησε το Gspd team και τους viewers της εκπομπής, όμως για επαγγελματικούς λόγους δεν θα είναι πλέον στο πάνελ εκπομπής. Η ανακοίνωση από την μεριά της Yoko αναφέρει:

<<Σήμερα τελείωσε οριστικά η συνεργασία μου με το @goldschoolpodcast. Για επαγγελματικούς λόγους δεν θα μπορώ να συμμετέχω άλλο. Ευχαριστώ πάρα πολύ το team και το κοινό της εκπομπής>>

Μία ανακοίνωση η οποία αναδημοσιεύτηκε από το επίσημο προφίλ της εκπομπής και δείχνει πως δεν υπήρξε κάποια συγκεκριμένη διαφωνία ή κάποιος διαξιφισμός ώστε να έρθει το οριστικό διαζύγιο. Βέβαια, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η εκπομπή προτίμησε να μην εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την τόσο σημαντική εξέλιξη και φαίνεται πως το ευχαριστώ της νεαρής παρουσιάστριας στο team της εκπομπής θα μείνει αναπάντητο. Ωστόσο οι σχέσεις των Vgs και Dj Kas με την πρώην παρουσιάστρια φαίνεται να διακόπηκαν απότομα, κάτι που σηματοδοτήθηκε από το ξαφνικό unfollow από την Yoko.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το επόμενο επεισόδιο της εκπομπής Gold School Podcast θα μας καθηλώσει στις οθόνες μας..